Wegański Burger
Innowacyjna mieszanka do produkcji burgerów wegańskich. W skład kotleta wchodzą m in. kiełki fasoli mung, oliwa z oliwek, wysokiej jakości proteiny grochu, warzywa oraz idealnie dobrane przyprawy, dzięki czemu burger ma głęboki, wyrazisty smak i aromat oraz jest bogatym źródłem błonnika i białek a produkcja jest łatwa i powtarzalna.
WYSOKA ZAWARTOŚĆ BŁONNIKA ORAZ BIAŁEK!
Sposób przygotowania:
Sypką mieszankę wsypujemy do naczynia, zalać odpowiednią ilością chłodnej wody, 5-15°C (WAŻNE!) oraz dodać olej i mieszać na najwolniejszych obrotach przez ok. 1 minutę. Odstawić na ok. 2 godziny do chłodni/lodówki (można przygotować dzień wcześniej i przechować w chłodni/lodówce!). Formować krążki np. o grubości 1 cm.
Receptura
Składniki
Mieszanka Wegański burger
Olej (rzepakowy)
Woda (mniej niż 15°C!)
Razem
Ilość w kg
1,00
0,25
1,63
2,88
SEMIX Sp. z o.o.
ul. Zawadzkiego 5, 47-470 Krzanowice
tel. 32 410 80 10 | g.gasior@semixpolska.pl
www.semixpolska.pl
https://abc-handlu.pl/category/wszystkie/horeca/
Innowacyjna mieszanka do produkcji burgerów wegańskich. W skład kotleta wchodzą m in. kiełki fasoli mung, oliwa z oliwek, wysokiej jakości proteiny grochu, warzywa oraz idealnie dobrane przyprawy, dzięki czemu burger ma głęboki, wyrazisty smak i aromat oraz jest bogatym źródłem błonnika i białek a produkcja jest łatwa i powtarzalna.
Innowacyjna mieszanka do produkcji burgerów wegańskich. W skład kotleta wchodzą m in. kiełki fasoli mung, oliwa z oliwek, wysokiej jakości proteiny grochu, warzywa oraz idealnie dobrane przyprawy, dzięki czemu burger ma głęboki, wyrazisty smak i aromat oraz jest bogatym źródłem błonnika i białek a produkcja jest łatwa i powtarzalna.